ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Το καλάθι σας είναι άδειο
Spinner
contact-phone
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
+30 2610 20 20 22

TOP ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η TPL Parts είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κορυφαίων εταιρειών μηχανοκίνητου αθλητισμού και ηλεκτρονικών. Περιηγηθείτε στην ευρεία γκάμα κατασκευαστών μας και εξοπλίστε το όχημά σας με προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόδοσης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Ποιά είναι η RAYCAP

Η Raycap έχει δεκαετίες εμπειρίας δημιουργώντας προϊόντα που προστατεύουν και υποστηρίζουν τα πιο πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία του κόσμου από τους κεραυνούς. Η εταιρεία κατασκευάζει προηγμένες λύσεις για τηλεπικοινωνίες, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, μεταφορές, άμυνα και άλλες εφαρμογές παγκοσμίως. Οι πελάτες της εταιρίας σχεδιάζουν και λειτουργούν μερικούς από τους πιο εξελιγμένους, σημαντικούς εξοπλισμούς που υπάρχουν. Η δουλειά τους - και το πάθος τους - είναι να κρατούν τον εξοπλισμό αυτό να τρέχει άψογα. Είναι μια σημαντική δουλειά που παίρνουν πολύ σοβαρά. Η Raycap πιστεύει ότι η ιδανική λύση απαιτεί μια βαθιά βάση γνώσης και εμπειρίας σε συνδυασμό με μια σαφή κατανόηση των στόχων κάθε πελάτη. Η ομάδα του ταλαντούχου, αφοσιωμένου, έμπειρου προσωπικού συνεργάζεται με τους πελάτες για να βρει τις καλύτερες λύσεις για να ικανοποιήσει τις ανάγκες τους. Ως αποτέλεσμα, περισσότερο από το 50% των προϊόντων που παραδίδουν είναι προσαρμοσμένα για συγκεκριμένες εφαρμογές πελατών και στις προδιαγραφές τους. Η εξαγορά της τεχνολογίας προστασίας από υπερθέρμανση της Raycap από τον κατασκευαστή Iskra Zascite το 2015 αύξησε τις σχετικές προσφορές λύσεων για την κατασκευή υποδομών και γενικών βιομηχανικών εφαρμογών. Επιπλέον, η εξαγορά της STEALTH Concealment από το 2018 ενισχύει την ικανότητα της εταιρείας να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υποδομής για μικρές τηλεφωνικές υποδομές για δίκτυα τηλεπικοινωνίας 5G επόμενης γενιάς. Ποτέ δεν κάνουν συμβιβασμούς στην ποιότητα. Από τις αυστηρές εσωτερικές και ανεξάρτητες δοκιμές έως τις συμβουλευτικές υπηρεσίες και τις εγγυήσεις προϊόντων υψηλής ποιότητας, η Raycap είναι αποφασισμένη να προσφέρει λύσεις υψηλής ποιότητας με ικανότητα απόκρισης, καινοτομίας και ευελιξίας για να καλύψει τις ανάγκες των διάφορων βιομηχανιών.

 
RAY1
 

Καινοτομία: Είναι αυτό που κάνει η RAYCAP

Το όραμα της Raycap είναι να δημιουργήσει καινοτόμες λύσεις για την καταστολή των υπερτάσεων και την υπέρταση που βοηθούν τους πελάτες τους να επιτύχουν κορυφαίες επιδόσεις Από το 1987, η Raycap προσέφερε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας. Η επιχειρηματική φιλοσοφία τους είναι να συνδυάσουν την προηγμένη τεχνολογία, την ανώτερη σχεδίαση προϊόντων, την ολοκλήρωση συστημάτων και την ικανότητα παραγωγής με μια βαθιά κατανόηση των αναγκών του πελάτη να δημιουργήσει μοναδικές λύσεις. Η Raycap διαθέτει γραφεία και εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική και προμηθεύει τις λύσεις της παγκοσμίως. Συνεχίζουν να επεκτείνονται σε νέες αγορές, επενδύουν σε τεχνολογία, τεχνικό ταλέντο και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να εξυπηρετούν καλύτερα την αυξανόμενη πελατειακή τους βάση.
 

BEST SELLERS

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 2610 20 20 22
Call Center
TPL Contact Email
Email Message
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 19:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά
W3C HTML5 validator