ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Το καλάθι σας είναι άδειο
Spinner
contact-phone
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
+30 2610 20 20 22

TOP ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η TPL Parts είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κορυφαίων εταιρειών μηχανοκίνητου αθλητισμού και ηλεκτρονικών. Περιηγηθείτε στην ευρεία γκάμα κατασκευαστών μας και εξοπλίστε το όχημά σας με προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόδοσης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

12 Χρόνια Δημιουργεί το Μέλλον

Η εταιρία PLX Devices Inc. ιδρύθηκε το 2003 από τον ενθουσιώδη για την τεχνολογία και επιχειρηματία Paul Lowchareonkul. Είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε στην καρδιά της Silicon Valley στην Καλιφόρνια, όπου η τεχνολογία και η καινοτομία είναι η κινητήρια δύναμη. Η ομάδα της PLX με πάθος δημιουργεί καταπληκτικά προϊόντα.

Η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και η εξαιρετική ποιότητα των προιόντων μας ειναι ο βασικός σας στόχος. Όλα τα προϊόντα της PLX σχεδιάζονται στην Καλιφόρνια και κατασκευάζονται στα καλύτερα εργοστάσια. Έχουμε εξασφαλίσει για τα προϊόντα μας διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα όπως το ISO9001, το ISO/TS 16949, το ISO 14000, το TQM, και το SPC.

Η PLX Devices Inc. έχει βραβευτεί από την αυτοκινητοβιομηχανία και την βιομηχανία ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης. Από το 2008, η PLX έχει λάβει παγκόσμια βραβεία. Τα τρεία πιο σημαντικά βραβεία είναι από την έκθεση SEMA για το καλύτερο νέο προϊόν, πάνω από 100 βραβεία Global Media και δύο βραβεία Popular Mechanics Editor's Choice.

PLX Devices

Αποστολή μας είναι να κατασκευάζουμε καινοτόμα προϊόντα με αφοσίωση στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών. Τα προϊόντα της PLX Devices διανέμονται σε όλο τον κόσμο μέσω των αντιπροσώπων και των διανομέων μας.. Η PLX Devices αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς, χάρη στην τεχνολογία και στους πιστούς της πελάτες.

BEST SELLERS

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 2610 20 20 22
Call Center
TPL Contact Email
Email Message
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 19:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά
W3C HTML5 validator