ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Το καλάθι σας είναι άδειο
Spinner
contact-phone
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
+30 2610 20 20 22

TOP ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η TPL Parts είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κορυφαίων εταιρειών μηχανοκίνητου αθλητισμού και ηλεκτρονικών. Περιηγηθείτε στην ευρεία γκάμα κατασκευαστών μας και εξοπλίστε το όχημά σας με προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόδοσης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

NGK Spark Plug CATEGORIES

Ποιά είναι η NGK

Η NGK SPARK PLUG είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές εξαρτημάτων αυτοκινήτων και κεραμικών, με έδρα την Nagoya της Ιαπωνίας και τμήματα πωλήσεων και εγκαταστάσεις παραγωγής παγκοσμίως. Με περισσότερους από 14.500 υπαλλήλους, οι δραστηριότητες της εταιρείας έχουν συνολικές ετήσιες πωλήσεις περίπου 3,1 δισ. Ευρώ παγκοσμίως. Η NGK SPARK PLUG είναι παρούσα σε όλες τις ηπείρους και διαθέτει 41 εταιρείες του ομίλου, 24 μονάδες παραγωγής και πέντε τεχνικά κέντρα.

Περιοχή EMEA

Η περιφερειακή έδρα NGK SPARK PLUGS στην πόλη Ratingen της Γερμανίας εξυπηρετεί την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική με προϊόντα υψηλής ποιότητας από την NGK και την NTK, κορυφαίες εμπορικές φίρμες στην αυτοκινητοβιομηχανία και την κεραμική βιομηχανία. Στην περιοχή του EMEA, η οποία αντιπροσωπεύει το 32% των παγκοσμίων πωλήσεων της NGK, η εταιρεία διαθέτει δέκα εταιρείες του ομίλου και περισσότερους από 800 υπαλλήλους, καθώς και δύο μονάδες παραγωγής στη Γαλλία και τη Νότιο Αφρική και ένα τεχνικό κέντρο στη Γερμανία.

 
ngk_company
 

Η Φιλοσοφία της NGK

Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται σε τρία θεμελιώδη στοιχεία που εξασφαλίζουν εταιρική και προσωπική επιτυχία σε όλα τα επίπεδα.

  • Δέσμευση: Δεσμεύονται για την αριστεία, τη βιωσιμότητα και την κοινωνική ευθύνη ξεκινώντας από τις επιχειρήσεις και την τεχνολογία και καταλήγοντας στο περιβάλλον
  • Πολιτική διαχείρισης: Ενθαρρύνουν όλους τους υπαλλήλους να αξιοποιήσουν πλήρως τις ατομικές τους δεξιότητες και ακολουθούν αυστηρά μια πολιτική διαχείρισης εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας.
  • Κατευθυντήρια αρχή: Ακολουθούν μια θετική προσέγγιση σε αυτό που κάνουν επιλέγοντας τον καλύτερο και ταχύτερο τρόπο για να βρουν τις σωστές απαντήσεις στις προκλήσεις του αύριο.
 

BEST SELLERS

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 2610 20 20 22
Call Center
TPL Contact Email
Email Message
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 19:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά
W3C HTML5 validator