ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Το καλάθι σας είναι άδειο
Spinner
contact-phone
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
+30 2610 20 20 22

TOP ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η TPL Parts είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κορυφαίων εταιρειών μηχανοκίνητου αθλητισμού και ηλεκτρονικών. Περιηγηθείτε στην ευρεία γκάμα κατασκευαστών μας και εξοπλίστε το όχημά σας με προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόδοσης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Linear Logic CATEGORIES

H TPL και η Linear Logic ξεκίνησαν τη συνεργασία τους το έτος 2006.

Η Linear Logic ιδρύθηκε στην Αριζόνα το 1982. Τα πρώτα της προϊόντα προσανατολίζονταν τον υπολογιστή AppleII και στις μεταγενέστερες σειρές. Άλλα προϊόντα σχετίζονται με την ενδοεπικοινωνία αεροσκάφών και ακουστικά.

Τον Ιούλιο του 2004, η Linear Logic έγινε Εταιρία περιορισμένης Ευθύνης (ΕΠΕ). Κατασκευάζει διαγνωστικά προϊόντων από το 1996. Το 2004, εισήγαγε την αρχική έκδοση του Scangauge. Αυτό ήταν ένα πρωτοποριακό προϊόν για τη βιομηχανία το οποίο μετέτρεπε τα συνηθισμένα δεδομένα διάγνωσης από το όχημα σε χρήσιμους μετρητές και πληροφορίες που μπορούσαν να προβληθούν σε πραγματικό χρόνο.

Το Μάιο του 2006, εισήγαγε το ScanGaugeII. Ήταν μια απάντηση στα αιτήματα για μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης, για μικρότερο μέγεθος της συσκευής και για δυνατότητα αλλαγής χρώματος της οθόνης που ήταν μέχρι τότε σε κόκκινο χρώμα, διαλέγοντας από μια ποικιλία χρωμάτων. Αυτό και άλλα πολλά έγιναν και πιο πρόσφατα κατασκευάστηκε το ScanGaugeE για ανθρώπους που ήθελαν μικρότερο κόστος, μικρότερο μέγεθος. Η συσκευή αυτή μπορεί να βελτιστοποιηθεί για τη μείωση κατανάλωσης καυσίμου.

** H TPL είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας των προϊόντων ScanGauge και δεν είναι αλλιώς συνδεδεμένη με την Linear Logic

BEST SELLERS

  • CloseMENU
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 2610 20 20 22
Call Center
TPL Contact Email
Email Message
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 19:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά