ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Το καλάθι σας είναι άδειο
Spinner
contact-phone
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
+30 2610 20 20 22
Contact Banner

Προφίλ

Η εταιρία

Η TPL Parts δημιουργήθηκε ως spin-off από την Telematica, τα αρχικά TPL σημαίνουν  Third Party Logistics και η αποστολή της είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας εμπειρίας αγορών σε οποιονδήποτε ενθουσιώδη που μας επισκέπτεται στο διαδίκτυο.

Η ομάδα μας αποτελείται από ταλαντούχους και αφοσιωμένους μηχανικούς με ευρεία τεχνολογική τεχνογνωσία και εμπειρία στον κλάδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, εξάλλου η TPL προέκυψε σαν spin-off από την ομάδα μηχανικών της Telematica. Ελπίζουμε πως η φιλική προσέγγιση των πελατών μας, μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό εκεί έξω. Για εμάς, ο πελάτης έρχεται πάντα πρώτος και κάνουμε πάντα το καλύτερό μας για να διασφαλιστεί ότι κάθε πελάτης έχει μια εμπειρία, η οποία είναι παραδειγματική της εταιρίας μας. Οι αρχές μας να προσφέρουμε κορυφαία προϊόντα, ποιότητα, εξυπηρέτηση και ταχεία διαθεσιμότητα, μας στήριζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Βραβεία και τιμές

Η Τελεματιca μας βραβεύτηκε το 2013 με το βραβείο E-evolution για την εκπροσώπηση και ψηφιακή πώληση προϊόντων αυτοκίνησης Αμερικανικών εταιριών στις Ευρωπαϊκές χώρες, αξιοποιώντας πολλαπλά ψηφιακά κανάλια και τεχνολογίες . Κύρια χαρακτηριστικά:

  • Aπό το 2006 στο ηλεκτρονικό εμπόριο με ποϊόντα αυτοκίνησης και 6000 ενεργούς κωδικούς.
  • Προσφέροντας στους πελάτες ασφαλές περιβάλλον αγορών με πιστοποιήσεις PCI ,ISO 9001 και 27001

Το μέλλον

Μείνετε συντονισμένοι καθώς τα καλύτερα έρχονται.

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 2610 20 20 22
Call Center
TPL Contact Email
Email Message
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 20:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά
W3C HTML5 validator