ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Το καλάθι σας είναι άδειο
Spinner
contact-phone
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
+30 2610 20 20 22

TOP ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η TPL Parts είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κορυφαίων εταιρειών μηχανοκίνητου αθλητισμού και ηλεκτρονικών. Περιηγηθείτε στην ευρεία γκάμα κατασκευαστών μας και εξοπλίστε το όχημά σας με προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόδοσης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
Contact Banner

Προφίλ

Η εταιρία

Η TPL Parts δημιουργήθηκε μέσα από την Telematica. Tα αρχικά TPL σημαίνουν  Third Party Logistics και η αποστολή της είναι η προσφορά εμπειρίας αγορών υψηλού επιπέδου σε οποιονδήποτε ενθουσιώδη αγοραστή που μας επισκέπτεται στο διαδίκτυο.

Η ομάδα μας αποτελείται από ταλαντούχους και αφοσιωμένους μηχανικούς με ευρεία τεχνογνωσία και εμπειρία στον κλάδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Εξάλλου η TPL προέκυψε σαν spin-off από την ομάδα μηχανικών της Telematica. Ελπίζουμε πως η φιλική και δίκαιη προσέγγιση των πελατών μας, μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό. Για εμάς, ο πελάτης έρχεται πάντα πρώτος και κάνουμε πάντα το καλύτερό μας για να διασφαλιστεί ότι κάθε πελάτης έχει μια εμπειρία, η οποία είναι παραδειγματική της εταιρίας μας. Οι αρχές μας να προσφέρουμε κορυφαία προϊόντα, ποιότητα, εξυπηρέτηση και ταχεία διαθεσιμότητα, μας στήριζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Βραβεία και τιμές

Η Telematica βραβεύτηκε το 2013 με το βραβείο E-evolution για την εκπροσώπηση και ψηφιακή πώληση προϊόντων αυτοκίνησης Αμερικανικών εταιριών στις Ευρωπαϊκές χώρες, αξιοποιώντας πολλαπλά ψηφιακά κανάλια και τεχνολογίες . Κύρια χαρακτηριστικά:

  • Aπό το 2006 στο ηλεκτρονικό εμπόριο με ποϊόντα αυτοκίνησης και 6000 ενεργούς κωδικούς.
  • Προσφέροντας στους πελάτες ασφαλές περιβάλλον αγορών με πιστοποιήσεις PCI ,ISO 9001 και 27001

Το μέλλον

Μείνετε συντονισμένοι καθώς τα καλύτερα έρχονται.

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 2610 20 20 22
Call Center
TPL Contact Email
Email Message
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 19:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά
W3C HTML5 validator