ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Το καλάθι σας είναι άδειο
Spinner
contact-phone
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
+30 2610 20 20 22

TOP ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η TPL Parts είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κορυφαίων εταιρειών μηχανοκίνητου αθλητισμού και ηλεκτρονικών. Περιηγηθείτε στην ευρεία γκάμα κατασκευαστών μας και εξοπλίστε το όχημά σας με προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόδοσης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
Contact Banner

Η Ιστορία μας

2017

Ίδρυση της TPL σαν ένα spin-off της Telematica. Τα αρχικά TPL σημαίνουν Third Party Logistics και ο σκοπός της εταιρείας είναι να βοηθήσει πωλητές και προμηθευτές να κάνουν πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Η TPL θα διατηρήσει το υψηλό επίπεδο στην εξυπηρέτηση πελάτων που έθεσε η Telematica και θα επεκτείνει την online παρουσία της. Μπορείτε να βρείτε καταστήματά μας στο Amazon, στο eBay και σε πολλά sites σύγκρισης τιμών. es.

2016

Παράλληλα αναλάβαμε εξ ' ολοκλήρου την επανασχεδίαση και λειτουργία του επίσημου site της DNA Filters . ( www.e-dnafilters.com ) Ταυτόχρονα πολλές ζυμώσεις γίνονται για νέες αντιπροσωπείες που δεν είναι ανακοινώσιμες ακόμα…

2015

Η Telematica επεκτείνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω της Pimech ( Μάθετε περισσότερα ).

Επανασχεδιάσαμε την ιστοσελίδα μας ώστε να γίνει πιο φιλική και προσβάσιμη από όλες τις συσκευές. Τώρα μπορείτε να περιηγηθείτε στη σελίδα μας από το κινητό σας τηλέφωνο με ένα άγγιγμα.

2013

Εισαγωγή στα προϊόντα μοτοσυκλέτας. Έναρξη συνεργασίας με τις DNA

Το εύρος των προϊόντων που προσφέρουμε μεγαλώνει συνεχώς. Αυτή τη χρονιά στοχεύσαμε στην μοτοσυκλέτα συνεργαζόμενοι με την εταιρεία που κατασκευάζει τα καλύτερα αγωνιστικά φίλτρα αέρος ,την DNA Filters.

2012

H εταιρία απέσπασε το e-Volution Award.

2011

Ανοιγμα Amazon store.

Πλέον όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες έχουν πρόσβαση στα προϊόντα που εμπορευόμαστε σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια ηλεκτρονικών πωλήσεων.

2010

Η εταιρεία πιστοποιήθηκε με ISO 9001.

Η σωστά οργανωμένη δομή της εταιρίας βοήθησε στην απόκτηση πιστοποίησης κατά ISO 9001 από την TUV Austria. Πολύ σημαντική ήταν και η απόφαση της εταιρίας να εμπορευτεί προϊόντα τύπου “consumer electronics”.

2009

Μεταφορά εταιρίας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

Οι διαδικασίες μετακόμισης κόστισαν πολύ χρόνο το 2009. Οι εγκαταστάσεις μας σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τις ανάγκες της εταιρίας.

2008

Έναρξη συνεργασίας με την PLX Devices. Release του OBD Spy.

Η εταιρία μας αρχίζει να εδραιώνετε στο Αμερικάνικο γίγνεσθαι ως μια Ευρωπαϊκή εταιρία που αντιπροσωπεύει αντάξια Αμερικάνικους οίκους βελτίωσης στην Ευρώπη. Νέες εταιρίες προστίθενται στην μεγάλη πλέον γκάμα της Telematica. Άξιο λόγου βέβαια είναι και η διάθεση στο κοινό, του πρώτου προϊόντος που σχεδιάστηκε από την εταιρία μας. Πρόκειται για ένα λογισμικό για κινητά τηλέφωνα που λειτουργούσαν με το καλύτερο λειτουργικό της τότε εποχής το Symbian.

2006

Ίδρυση της εταιρείας και έναρξη συνεργασίας με Linear Logic. Αντιπροσώπευση στην Ευρώπη

Το πρώτο προϊόν που εμπορευόμαστε είναι το ScanGaugeII το οποίο ακόμα και σήμερα είναι από τα πιο επιτυχημένα προϊόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 2610 20 20 22
Call Center
TPL Contact Email
Email Message
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 19:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά
W3C HTML5 validator