ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Το καλάθι σας είναι άδειο
Spinner
contact-phone
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
+30 2610 20 20 22

TOP ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η TPL Parts είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κορυφαίων εταιρειών μηχανοκίνητου αθλητισμού και ηλεκτρονικών. Περιηγηθείτε στην ευρεία γκάμα κατασκευαστών μας και εξοπλίστε το όχημά σας με προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόδοσης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
Contact Banner

Γίνετε Μεταπωλητής

Ιδρυθείσα το 2006, η TPL είναι μια δυναμική, ιδιωτική εταιρεία που έχει έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας και της βιομηχανίας τηλεπικοινωνιών προσφέροντας στους πελάτες προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για τις ανάγκες τους.

Ως εκπρόσωποι μερικών εκ των μεγαλύτερων και πιο αναγνωρισμένων κατασκευαστών της αυτοκινητοβιομηχανίας στον κόσμο, ποτέ δεν μένουμε στάσιμοι και προσπαθούμε πάντα να επεκτείνουμε το δίκτυό μας. Επίσης, η μεγάλη και συνεχώς αυξανόμενη βάση των πελατών μας είναι το καλύτερο μέτρο μέτρησης της παγκόσμιας επιτυχίας μας και οι μεταπωλητές μας διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην οικοδόμηση αυτής της πολύ σημαντική σχέσης.

Η φιλοσοφία μας είναι εμπνευσμένη και επικεντρωμένη γύρω από τον πελάτη. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων με ιδιώτες ή / και επιχειρήσεις που μοιράζονται την ίδια δέσμευση με μας προς τον πελάτη.

Ως μεταπωλητής της TPL, θα επωφεληθείτε από τις πολλές εξαιρετικές ευκαιρίες επιτυχίας που προσφέρουμε , συμπεριλαμβανομένων

  • Διεθνώς αναγνωρισμένα και καλά εδραιωμένα εμπορικά σήματα, best-in-class σειρές προϊόντων.
  • Ανταγωνιστικά προϊόντα, καθώς και αφοσιωμένοι αντιπρόσωποι της TPL για να σας βοηθήσουν να οικοδομήσετε μια ισχυρότερη επιχείρηση.
  • Εξαιρετική τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση.
  • Tελευταία λέξη της ιντερνετικής τεχνολογίας και παροχή βοήθειας.

Για όσους μοιράζονται τη φιλοσοφία μας και μπορούν να επιδείξουν ισχυρή γνώση της αγοράς, εμπειρία επιτυχημένων επιχειρήσεων και οικονομική δυνατότητα, η ευκαιρία για να γίνετε ένας Μεταπωλητής TPL μπορεί να είναι η καλύτερη για εσάς.

 

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εισάγετε το άθροισμα
2 + 7 =
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 2610 20 20 22
Call Center
TPL Contact Email
Email Message
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 19:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά
W3C HTML5 validator